Allerlei Informatie

FAQ Waddenvlees Dokkum BV

Telefoonnummers Waddenvlees Makkum

 

Evert Bijkerk 06 22 46 04 92
Ulbe Haanstra 06 13 39 13 39
Aukje Visser 06 57 88 77 70
Henk Visser 06 51 30 94 08
Frank Wellink 06 41 51 77 77
David Kramer 06 38 62 83 06
Ramona Vasilie 06 13 42 33 22
   
Telefoonnummers Waddenvlees Schoonmaak

 

Peter Smit 06 12 94 28 10
Gerard Wiersma 06 40 22 24 03
Hanneke Wiersma 06 30 08 86 78
   
   
   
   
   
Telefoonnummers Waddenvlees Leveranciers

 

Marel ( Vliesmachines ) 06 22 42 12 66
Cryovac ( Vacuummachine ) 06 51 23 04 75
Stomerij Miedema 058 280 28 63 / 06 20 49 15 75
Edward Krooman ( ICT ) 06 45 38 24 74
Klaas Kuiken ( Twaka ) 06 42 22 11 12
Reinder Kerkhof ( Twaka ) 06 22 13 34 84
Jan Atsma (Weidelco ) 06 18 11 27 74
BK Opleidingen ( D. Hofman ) 06 81 42 86 18
MEXT ( EHBO Artikelen ) 01 34 62 57 00 
Langhout Heftrucks 05 17 39 39 39 
Van Kalsbeek / Douwe 06 43 52 34 04
Van Kalsbeek / Bouke  06 12 17 58 67 / 05 15 54 12 53
Janos / Flex W  06 15839442
Telefoonnummers De Groene Weg

 

Ronald Roenhorst 06 15 83 98 61
Bernard Spitse 06 26 68 67 35
Gerrit Brinkhuis 06 54 71 14 95
Algemeen DGW 054 44 73 100
   
   
   
   
Telefoonnummers Chauffeurs Feenstra

Telefoonnummers Chauffeurs Feenstra Transport

Routes Chauffeurs Feenstra Transport

Algemene Regels Chauffeurs Feenstra Transport 2018

Routes Transportbedrijf Feenstra

Telefoonnummers Chauffeurs Feenstra Transport

Routes Chauffeurs Feenstra Transport

Algemene Regels Chauffeurs Feenstra Transport 2018

Adressen

 

Bart Vroomans (Vion Tilburg) 06 22 46 04 92
Ulbe Haanstra 06 13 39 13 39
Aukje Visser 06 57 88 77 70
Henk Visser 06 51 30 94 08
Frank Wellink 06 41 51 77 77
David Kramer 06 38 62 83 06
Ramona Vasilie 06 13 42 33 22
   
Inkoop Orders

Inkoop order toevoegen:

Aan de hand van de CMR de leverancier toevoegen.
In opmerkingen aantal bouten toevoegen volgens: aantal-AH/NAH-BIO/REG-Leverancier

vb. 96x AH BIO Cesu

Bestemming invoeren, dit is SNIJ-IN-BIO in geval van BIO bouten en SNIJ-IN met REG.

CMR invoeren

eventueel tijd verwacht invoeren.

Artikel bijvoegen:

Aan de hand van de CMR de aanwezige artikelen invoeren.

In geval van BIO gebruik je de volgende termen:

BIO RU Koe m/been  (NL-BIO-01)
BIO RU Stier m/b 24- (NL-BIO-01)
BIO RU Stier m/b 24+ (NL-BIO-01)
BIO RU Vaars m/been (NL-BIO-01)
BIO RU Koe v.voet 5 ribs m/vang m/b (NL-BIO-01)

In geval van REG:

Dan artikel kiezen, verpakking, aantal.

Partij aanmaken:

Produktiedatum

Land geboren 

select

 
Land mesten 

select

 

Slachterij 

select

 
Land slachten AT - Oostenrijk 
Slachterij EG AT 31335

Slachtdatum

(optioneel) 

 

Uitbenerij 

select

 
Land van uitbenen NL - Nederland 
Uitbenerij EG EG 209135

Batch(es) uitbenerij 

Batch(es) leverancier 

Opmerkingen 

Biologisch 
AH Certificering  

 

 

 

 

 

 

Productie Orders

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Snittenlijst Productie orders

Om een snittenlijst te maken ga je binnen Twaka naar Stamgegevens ---> Artikelen ----> Snit -----> Snit toevoegen -----> Datum toevoegen ------> Artikelen selecteren op naam of op artikelnummer.

Verkoop Orders

De verkooporders worden altijd in XML formaat per email aangeleverd door DGW.

Alle wekelijkse sluitposten worden op iedere donderdag door DGW aangeleverd.

De laaddatum die door DGW wordt aan gegeven is de laad datum bij het desbetreffende DC, Dus niet de datum dat het bij de klant moet zijn. 

Bij Deense, Italiaanse en Duitse klanten altijd overleg plegen met DGW.

Alle Nederlandse klanten, die wij via DC`s bevoorraden, dienen 1 dag van te voren in Makkum te worden geladen.

Voorbeeld:

Heeft DGW Rotterdam als laaddatum dinsdag 2 oktober, dan moet de order / bestelling de dag er voor worden verladen in Makkum.

Tracelijsten Genereren

Als DGW een tracelijst wil ontvangen voor Palletlabels. Kan die binnen Twaka worden gegenereerd middels voorraad per artikel, 4e optie bovenaan taakbalk."Voorraad." en daaaronder "Voorraad per artikel."

Goederenbeweging

Instructie voor het genereren van de wekelijkse goederenbeweging

Emballage

Het bestellen van de Emballage dient iedere vrijdag voor 12.00 uur te worden gedaan. De bestelling wordt naar Habe Holten, Habe Boxtel en Feenstra Transport gemailed.
bestellingen.emballage@vionfood.com
mcholten@hb-crc.com
feenstra@feenstra-transport.nl

Download hier naast het overzicht van de te bestellen gemiddelde emballage.

Houdt er rekening mee, dat het kan verschillen met hoeveel aanvoer er is en wat er wordt verkocht door de DGW. Als er extra voor de DV moet worden geproduceerd hebben we meer Dolav`s nodig.

Heeft Hilton hele grote bestellingen afwijkend van de gemiddelden. dan zijn er extra CKW Pallets en CBL kratten nodig.

Expeditie

De afdeling expeditie omtrekt alles vanaf het inpakken tot het afronden van de bestellingen in de vrachtauto.

Belangrijke punten zijn:

  • De handelingen van het inwegen en ondersteunen van het aanwezige personeel.
  • De etiketten controleren, alle producten correct labelen en producten controleren naar de wens van de bestellingen van verschillende klanten. De producten in het magazijn overzichtelijk klaarzetten.
  • De orderpick lijsten verwerken naar het klaarzetten van bestellingen, met het ondersteuning van de afdeling planning en de afdeling productie.
  • De vrachtauto correct afladen en de afronding van de vrachtbrieven verzorgen.
  • De voorraad beheren en controleren op data, hoeveelheid, snit en kwaliteit.
  • Ook de emballage en verpakkingen. De ruimtes van de afdeling schoon houden, veiligheidspunten controleren, onderhoud en gebreken tijdig melden.
Retouren

DGW / DC`s: ·

  • Datum retour
  • Klant
  • Gewicht
  • Aantal emballage
  • Artikel
Service Tool Koelingen

Om in de Service Tool te komen van de Temperatuur overzichten( Monitoring) van de koelingen. Dien je de volgende stappen te doen.

Op de computer van de planning, staat op het bureaublad een snelkoppeling genaamd "Service Start". open het programma door op het icoontje te klikken met de muis. Je selecteert verbinding maken met Makkum Lokaal.

Daarna wordt er om een wachtwoord gevraagd. Gebruik het wachtwoord die wij intern altijd gebruiken.

Klik op het icoontje grafiek, selecteer de dag of week. Controleer en noteer de temperatuur.